Clubkampioenschappen 18 t/m 26 juli

28 juni 2020


De inschrijving voor de clubkampioenschappen staat open. 

Van 18 t/m 26 juli organiseert Evergreen het toernooi dat jaarlijks in juni plaatsvindt. Iets later dan gewoonlijk, maar we zijn blij dat het toch door kan gaan. Er is voor alle niveaus een mogelijkheid om te spelen en zowel enkel- als dubbelspel. 

Je kunt je via onderstaande link inschrijven!

Klik hier om in te schrijven!

Je vindt hier alle praktische informatie, de verschillende categorieën waar je op in kan schrijven en de bijbehorende reglementen. 

Categorieën

We hebben net als voorgaande jaren de enkelspellen voor dames en heren, dubbels en gemengd dubbel op de rit staan. Schrijf je in bij de categorie die je op je pas staat. Speel je met iemand uit een andere categorie, schrijf dan in bij de categorie van de beste speler/speelster. Wij zullen bij de indeling rekening houden met de speelsterktes en als bijvoorbeeld een 6 en een 9 samen spelen, jullie niet in de 6 plaatsen. We willen het leuk houden voor beide spelers.

Zomerlid en beginnend speler?

Als zomerlid kun je ook deelnemen aan de clubkampioenschappen. Als starter schrijf je in bij de 9-categorieën. Tenzij je al ervaring hebt en je speelsterkte hoger is. Speel je in het dubbel mee en met bijvoorbeeld een meer ervaren lid? Schrijf dan in de categorie in van de beste speler/speelster.

Geen account op toernooi.nl?

Heb je nog geen account op toernooi.nl, maak deze dan aan. Dat gaat eenvoudig met je mailadres. Lidnummer en overige gegevens hebben we niet per se nodig. Omdat dit géén KNLTB-toernooi is, staat dit account los van mijnknltb.toernooi.nl. Vul daarom alsjeblieft wel je telefoonnummer hier in. Dan krijgen wij die direct door in de toernooi-software.

Verhinderingen en finale-weekend

Kun je een avond door de week niet spelen? Geef dit direct op bij je inschrijving. Je kunt maximaal twee verhinderingen opgeven. We gaan hier zo veel mogelijk rekening mee houden. 

Corona

De (on-)mogelijkheden veranderen met de dag. We zullen je daarom kort voor het toernooi en gedurende het toernooi op de hoogte stellen van de regels die wij, de gemeente, het rijk en de KNLTB stellen tijdens en rond het toernooi.

Heb je vragen? Stel die dan via [email protected]

We zien jullie inschrijvingen graag verschijnen en op naar een gezellig toernooi!

Groeten,

De organisatie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis