Corona: Maatregelen na toename besmettingen.

27 september 2020

 Nu het aantal besmettingen weer aanzienlijk toeneemt, dienen wij met zijn allen ook de bekende regeltjes weer beter na te leven. Zeker als de weersomstandigheden slechter worden en er wellicht minder gebruik zal worden gemaakt van het buitenmeubilair en men dus binnen in het clubhuis plaats wil nemen, wordt die naleving belangrijker.

Bardienst = Corona-coördinator
Van verenigingen wordt verwacht dat er bij activiteiten wel een Corona-coördinator aanwezig is. Voor het bestuur is het ondoenlijk om hier zelf altijd invulling aan te geven. Wij willen dit dus ook delegeren aan het lid wat die avond bardienst heeft en de vereniging dus ondersteunt in het vermijden van onnodige risico’s. Indien de bardienst ophoudt, is diegene die af zal sluiten verantwoordelijk. Indien er geen bardienst aanwezig is, is de betreffende sleutelhouder (van de groepen die overdag spelen) verantwoordelijk.

Registreren van bezoekers
De dienstdoende persoon wordt ook gevraagd bij te houden wie de vereniging alleen bezoeken, zonder zelf te spelen. Hiertoe zullen er registratieformulieren achter de bar aanwezig zijn. Spelende leden zijn bekend omdat ze of afhangen via het afhangbord, of KNLTB-competitie spelen of Winter-competitie spelen.

Stoelen en tafels niet verplaatsen
De opstelling van het meubilair in het clubhuis wordt iets aangepast en jullie worden verzocht dit te laten staan. De bardienst kan de andere leden dus aanspreken als ze toch gaan schuiven met de stoelen en verzoeken dit niet te doen. Dit om te voorkomen dat al te grote groepen te dicht bij elkaar zitten.

Corona maatreg alg

Toegangsdeur open houden
De ventilatie in de kantine is beperkt dus het is raadzaam om minimaal de toegangsdeur open te houden en indien het weer (wind) niet al te slecht is ook een aantal ramen open te houden. Neem dus genoeg warme kleding mee voor na het tennissen, zodat we zoveel mogelijk kunnen ventileren. Wij zorgen nog steeds voor voldoende ontsmettingsgel op de bar. Het is raadzaam om na het tennissen even de handen te ontsmetten.

Muziek uit, licht aan om 24.00 uur
De muziek kan aan, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat er een feestje ontstaat. Dit kunnen we ons momenteel helaas niet veroorloven. Daarnaast moet de muziek om 24:00 uit, moeten er meer lampen aan en is het om 01:00 echt einde oefening voor de ‘die-hards’ en dient het clubhuis gesloten te worden. We doen het met z’n allen, dus hou je aan deze simpele afspraken en start geen onnodige discussie met de Corona-coördinator.

Dank voor jullie medewerking en blijf gezond.

Het Bestuur

a4-poster-met-richtlijnen.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis