Corona Update 14 oktober 2020

15 oktober 2020

Door de exponentiele groei van het aantal Corona-besmettingen heeft de overheid helaas wederom moeten besluiten verdergaande maatregelen te treffen. M.i.v. donderdag 15-10 zijn de KNLTB najaars-competities stopgezet. Dit betekent dat zowel de Jeugd- als Senioren-competities niet zullen worden afgemaakt.

Vooralsnog wordt ook de Evergreen Club Competitie op de maandag en de donderdag stilgelegd voor minimaal de komende 4 weken. Zodra deze competitie weer kan worden hervat, zullen we dit op tijd communiceren vanuit de organisatie van deze competitie en zal t.z.t. ook weer gevraagd worden naar eventuele verhinderdata.

We mogen gelukkig nog wel vrij tennissen. Ook in het dubbelspel. Hiervoor en eigenlijk voor alles gelden wel gewoon de bekende maatregelen van afstand houden, hygiëne, bij symptomen niet tennissen en niet onnodig op het park verblijven. De kleedkamers zijn nu ook gesloten. Je kan nog wel gebruik maken van het toilet.  Reserveren van een baan gewoon doen via de club-app!

Wij zullen de maandag- en donderdagavond die nu geblokt staan voor de Evergreen Club Competitie vrijgeven voor het vrijspelen. Op de donderdag zal baan 4 tussen 18:00 tot 20:00 gereserveerd zijn voor de tennisschool om invulling te kunnen geven aan lessen aan leden die lidmaatschappen inclusief lessen hebben geboekt.

Hopelijk zullen de effecten van de nieuwe maatregelen snel zichtbaar worden en kan er over ca. 2 weken weer beter nieuws gebracht worden. In ieder geval mogen we nog tennissen en onze fysieke gezondheid op peil houden, hetgeen wellicht ook goed is voor onze geestelijke welzijn.

Blijf alert, houd je aan de maatregelen en blijf gezond.

Het Bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis