De inschrijving staat open voor de Wintercompetitie.

04 september 2019


Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 6e outdoor versie van de Evergreen Wintercompetitie. De wintercompetitie start op maandag 23 september en donderdag 26 september. 

Nieuw dit jaar is dat de organisatie is uitgebreid. Wij verwelkomen Cynthia en Geert. Zoals het er nu uitziet hebben zij samen met Peter of Rene op donderdag de regie in handen.

Alle leden vanaf 16 jaar kunnen zich tot en met zondag 15 september inschrijven. Inschrijven kan alleen via een email naar [email protected]  en niet mondeling of via whatsapp.  Ook als je vorig jaar meespeelde, moet je je toch even opnieuw aanmelden.

Het maximum aantal deelnemers op beide avonden is 54. Vol is echt Vol.
Bij de inschrijvingen hebben de deelnemers van vorige versie een pre.

Meld je nu gelijk aan!
Vermeld in je email:

  • Naam
  • telefoonnummer
  • spelen op: Maandag- en/of Donderdagavond
  • Je verhinderingen vanaf 23 sept t/m 31 dec 


Elke week wordt er op maandag- en donderdagavond gespeeld. Ben je verhinderd op een avond, geen probleem. Indien we het vroeg genoeg weten, dan proberen we er rekening mee te houden in het speelschema. Mocht je ingedeeld zijn en kan je niet, dan speelt er iemand uit je poule in jou plaats.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden er maximaal 3 rondes gespeeld per avond. De eerste ronde start om 19.30, de tweede om 20.30 en de laatste ronde start om 21.30. Er wordt gespeeld in dubbels. Elke wedstrijd heb je een andere partner.

Poule-indeling
Iedereen wordt ingedeeld in poules van 8 of 9 spelers op basis van de eindstand van vorig jaar. In een poule speel je 7 wedstrijden verdeeld over 7 weken. Na deze 7 wedstrijden wordt de stand opgemaakt. De beste 3 spelers promoveren en de laatste 3 degraderen.

Kosten deelname. Voor je deelname aan de wintercompetitie op maandag- of donderdagavond vragen wij je een bijdrage van € 30,=. Wil je op beide avonden deelnemen dan is je bijdrage € 60,=. Voor dit bedrag speel je wekelijks vanaf september tot en met maart met nieuwe ballen, zullen er regelmatig hapjes worden geserveerd, brandt het licht op de banen, is de kantine warm en hebben we een gezellige feestavond in het voorjaar 2020 . De kosten kan je overmaken op rek NL 97 RABO 340479949 t.n.v. TV Evergreen o.v.v. van je naam

Bereikbaarheid.
Met vragen kunt u ons bereiken via [email protected] .
Tijdens de competitie maken we voor snelle communicatie gebruik van (een groeps)whatsapp.

Evergreen Wintercompetitie
Rene, Poul, Peter, Cynthia, Geert  en Richard

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 591 4765

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis