De vernieuwde KNLTB ClubApp staat klaar.

13 april 2020

Beste KNLTB.Club gebruiker,

Ondanks dat de banen de komende tijd hoogstwaarschijnlijk leegstaan, gaan de ontwikkelingen gewoon door. Zo kan je vanaf vandaag de geheel vernieuwde KNLTB ClubApp (versie 2.0) downloaden of updaten in de App Store of Google Play Store. Daarnaast zijn er vorige week ook in KNLTB.Club updates doorgevoerd. Lees in deze nieuwsbrief wat er allemaal vernieuwd is.

Update de geheel vernieuwde KNLTB ClubApp (2.0) 
Je kan vanaf vandaag genieten van een ClubApp die veel overzichtelijker, sneller en uitgebreider is. De ClubApp heeft allereerst een nieuw design waardoor de app veel gebruiksvriendelijker is. Zo kun je vanwege de lay-out aanpassingen nu onder andere véél sneller een baan reserveren of jezelf inplannen voor een (bar)dienst.
Heeft jouw club geen ClubApp? Probeer hem nu gratis!
In één opslag alles wat voor jou belangrijk is
Naast de lay-out veranderingen is de persoonlijke tijdlijn een toonaangevende toevoeging. Onder het kopje 'Home' kun je namelijk in de chronologisch geordende tijdlijn aflezen welke aankomende activiteiten er op de planning staan. Denk aan clubevenementen, baan reserveringen, competities en/of (bar)diensten. Zo missen leden niks! Ook handig: je kan ervoor zorgen dat alle activiteiten ook in je persoonlijke agenda komen te staan. Je kunt dit doen door de agenda te synchroniseren via het tabblad ‘Meer’.

Inschrijven voor evenementen via de ClubApp 
Een veelgevraagde wens van clubs! Leden kunnen zich nu naast KNLTB.Club ook via de ClubApp inschrijven voor evenementen. Dit gaat net zo eenvoudig als het inplannen voor (bar)diensten of het reserveren van een baan. 

Alle wedstrijddata altijd in je broekzak 
Competities, toernooihistorie, clubteams en meer: de ClubApp toont alle belangrijke wedstrijdinformatie. Zo hebben jouw leden al hun (persoonlijke) tennisinformatie op één plek, altijd en overal. Een extra toevoeging is de laddercompetitie in de ClubApp. Indien jouw club gebruikmaakt van het Club Professioneel pakket (€2,50) en de laddercompetitie functionaliteit voor jouw club geactiveerd is, dan is deze nu ook via de ClubApp te gebruiken.
Wat is een laddercompetitie? Als club kun je in KNLTB.Club een rangorde maken. Vervolgens kunnen clubleden of teams binnen deze rangorde zelf andere clubleden uitdagen. Aan de hand van de resultaten kun je stijgen of dalen binnen de rangorde. Alle resultaten en beschikbare competities zijn terug te zien in de ClubApp. De perfecte manier om binding en activiteiten binnen de club te vergroten!
Download hier de handleiding over de KNLTB ClubApp

 

LedenHandleiding_ClubApp.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis