Donderdag Speelschema periode 3 en eindstand P2

25 januari 2020

Hallo allemaal,

De eindstand van periode 2 en het nieuwe schema voor periode 3 tref je aan als bijlage. Vooral vanwege blessures hebben een aantal mensen moeten stoppen en gaan we in de derde periode terug naar 5 poules van 9. We verwelkomen ook twee nieuwe deelnemers. Welkom (terug) Janneke en Jeroen.

Wij hebben onze best gedaan om zoveel mogelijk de verhinderingen te verwerken in het schema. Ook in de komende periode zullen we weer regelmatig een beroep op jullie moeten doen om in te vallen. We merken dat het vaker wordt geweigerd als er een uur tussen beide wedstrijden zit. Dit maakt het regelen vaak een stuk lastiger, dus hopelijk vallen jullie allemaal ook in deze situatie in. 

Kosten deelname. Voor je deelname aan de wintercompetitie op maandag- of donderdagavond vragen wij je een bijdrage van € 10,= per periode. Voor dit bedrag speel je wekelijks met nieuwe ballen, zullen er regelmatig hapjes worden geserveerd, brandt het licht op de banen, is de kantine warm en hebben we een gezellige feestavond in het voorjaar 2020.

De kosten (voor zover nog niet betaald) kan je overmaken op rek NL 97 RABO 0340479949 t.n.v. TV Evergreen o.v.v. van je naam

Bereikbaarheid. Met vragen kunt u ons bereiken via [email protected] . Tijdens de competitie maken we voor snelle communicatie gebruik van (een groeps)whatsapp.

Tot donderdag!

Met vriendelijke groet,

Evergreen Wintercompetitie
Rene, Poul, Peter, Cynthia, Geert en Richard.

eindstand P2 donderdag.pdf Schema donderdag P3.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis