Ontdek Tennis met de Zomer Challenge 2020 € 60,=

19 mei 2020


Er mag weer getennist worden en dat maken wij graag mogelijk voor iedereen vanaf 19 jaar uit Maassluis e/o. 

Daarom nodigt T.V. Evergreen je uit om te komen tennissen!

Doe mee met de Zomer Challenge. Voor € 60,= kan je 3 maanden onbeperkt tennissen en krijg je ook nog eens 5 tennislessen.

Klik hier om in te schrijven

Voorwaarden.
Inschrijven voor de Zomer Challenge kan alleen als je de afgelopen 4 kalenderjaren geen lid bent geweest van TV Evergreen. Daarnaast kan alleen de contributie betaald worden via een incasso.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het NOC/NSF
Hieronder lees je hier meer over.

Tennisles
Tennissen op onze vereniging gebeurt onder professionele begeleiding. De lessen worden verzorgd door Tennisschool Mark van der Haven. Tijdens de lessen volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB. Naast de 1,5 meter maatregel zijn dan ook maar 4 spelers/leerlingen en de leraar toegestaan op een baan. In overleg met de Tennisschool worden de lessen ingepland.

Vrijspelen
Wil je vrijspelen, dan moet je van te voren via de Clubapp een baan reserveren. Dat kan zodra je je  spelersnummer/emailadres en een password hebt om in te loggen. Vergeet niet op het afhangbord je reservering vroegtijdig te bevestigen, anders vervalt je reservering.

Sinds 21 mei zijn de richtlijnen weer wat verruimd en mogen er ook weer dubbels gespeeld worden. Het clubhuis en het terras zijn nog gesloten. Ook de 1,5 meter tussenruimte is nog van toepassing en het is niet toegestaan om na het spelen op de vereniging te blijven hangen. Ben je klaar met spelen ga dan ook naar huis. Hou je hier wel aan, want de boetes zijn hoog en persoonlijk en dus niet voor de vereniging. Natuurlijk kan je wel opnieuw afhangen/reserveren op het afhangbord of via de Clubapp.

Veel plezier

Klik hier om in te schrijven

Het bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis