Ontdek Tennis met de Zomer Challenge 2020 € 60,=

19 mei 2020


Er mag weer getennist worden en dat maken wij graag mogelijk voor iedereen vanaf 19 jaar uit Maassluis e/o. 

Daarom nodigt T.V. Evergreen je uit om te komen tennissen!

Doe mee met de Zomer Challenge. Voor € 60,= kan je 3 maanden onbeperkt tennissen en krijg je ook nog eens 5 tennislessen.

Klik hier om in te schrijven

Voorwaarden.
Inschrijven voor de Zomer Challenge kan alleen als je de afgelopen 4 kalenderjaren geen lid bent geweest van TV Evergreen. Daarnaast kan alleen de contributie betaald worden via een incasso.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het NOC/NSF
Hieronder lees je hier meer over.

Tennisles
Tennissen op onze vereniging gebeurt onder professionele begeleiding. De lessen worden verzorgd door Tennisschool Mark van der Haven. Tijdens de lessen volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.  In overleg met de Tennisschool worden de lessen ingepland.

Vrijspelen
Wil je vrijspelen, dan moet je van te voren via de Clubapp een baan reserveren. Dat kan zodra je je  spelersnummer/emailadres en een password hebt om in te loggen. Vergeet niet op het afhangbord je reservering vroegtijdig te bevestigen, anders vervalt je reservering.

Als je speeltijd voorbij is, kan je aan het afhangbord opnieuw een baan afhangen/reserveren met je pasje. 

Sinds 1 juli zijn de richtlijnen weer wat verruimd. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. ·          

Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers, op het terras in de kantine die ook per 1 juli weer open zijn.


Veel plezier

Klik hier om in te schrijven

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis