Terug naar overzicht

Start Wintercompetitie

Tennispark TV Evergreen
23-9-2019 19:30 - 30-11-2019 23:00

De inschrijving staat open voor de Wintercompetitie.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 6e outdoor versie van de Evergreen Wintercompetitie. De wintercompetitie start op maandag 23 september en donderdag 26 september.  Nieuw dit jaar is dat de organisatie is uitgebreid.

Wij verwelkomen Cynthia en Geert. Zoals het er nu uitziet hebben zij samen met Peter of Rene op donderdag de regie in handen.

Alle leden vanaf 16 jaar kunnen zich tot en met zondag 15 september inschrijven. Inschrijven kan alleen via een email naar [email protected]  en niet mondeling of via whatsapp.  Ook als je vorig jaar meespeelde, moet je je toch even opnieuw aanmelden. Het maximum aantal deelnemers op beide avonden is 54. Vol is echt Vol.

Bij de inschrijvingen hebben de deelnemers van vorige versie een pre.

Meld je nu gelijk aan!
Vermeld in je email: 
   Naam
   telefoonnummer ·    
   spelen op: Maandag- en/of Donderdagavond ·        
   Je verhinderingen vanaf 23 sept t/m 31 dec

Elke week wordt er op maandag- en donderdagavond gespeeld. Ben je verhinderd op een avond, geen probleem. Indien we het vroeg genoeg weten, dan proberen we er rekening mee te houden in het speelschema. Mocht je ingedeeld zijn en kan je niet, dan speelt er iemand uit je poule in jou plaats. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden er maximaal 3 rondes gespeeld per avond. De eerste ronde start om 19.30, de tweede om 20.30 en de laatste ronde start om 21.30. Er wordt gespeeld in dubbels. Elke wedstrijd heb je een andere partner.

Poule-indeling
Iedereen wordt ingedeeld in poules van 8 of 9 spelers op basis van de eindstand van vorig jaar. In een poule speel je 7 wedstrijden verdeeld over 7 weken. Na deze 7 wedstrijden wordt de stand opgemaakt. De beste 3 spelers promoveren en de laatste 3 degraderen.

Kosten deelname.
Voor je deelname aan de wintercompetitie op maandag- of donderdagavond vragen wij je een bijdrage van € 30,=. Wil je op beide avonden deelnemen dan is je bijdrage € 60,=. Voor dit bedrag speel je wekelijks vanaf september tot en met maart met nieuwe ballen, zullen er regelmatig hapjes worden geserveerd, brandt het licht op de banen en is de kantine warm. De kosten kan je overmaken op rek NL 80 RABO 340479949 t.n.v. TV Evergreen o.v.v. van je naam

Bereikbaarheid.
Met vragen kunt u ons bereiken via [email protected] . Tijdens de competitie maken we voor snelle communicatie gebruik van (een groeps) whatsapp.

De organisatie
Met vriendelijke groet,  
Evergreen Wintercompetitie
Rene, Poul, Peter, Cynthia, Geert  en Richard

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis