Over TV Evergreen

 
Park                          
Het park beschikt over 5 verlichte banen met smashcourt ondergrond. Er kan in principe het hele jaar op worden gespeeld.
Het tennispark is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.00 uur.
 
Bardienst vervullen
De bar wordt gerund door vrijwilligers. Ieder lid van TV Evergreen van 18 jaar en ouder wordt geacht een aantal bardiensten per jaar te draaien. 
 
Contributie 
De leden betalen uiteraard contributie om te kunnen tennissen. Dit varieert op basis van leeftijd, of je studeert, deelname aan lessen en ook de betaalwijze speelt mee. Ook hebben we een competitielidmaatschap en donateurs. Lees meer op de pagina met contributies
            
Informatie: website en nieuwsbrief
Via de website http://evergreen-tennis.nl wordt u ook op de hoogte gehouden van actuele zaken. Daarnaast verschijnt er met regelmaat een nieuwsbrief die u via uw mailbox ontvangt.
 
Afhangen/introduceren
Als u op de baan arriveert, kunt  gaan tennissen als u met behulp van een  ledenpas  heeft afgehangen op het digitale afhangbord. In beperkte mate is het ook mogelijk om te tennissen met vrienden en bekenden die geen lid zijn van de vereniging. U kunt dan introduceren. Dit kost 5 euro per keer.
 
Toernooien en competitie
Ieder jaar worden de Open Kampioenschappen en ook de clubkampioenschappen gehouden. Alle leden kunnen hieraan deelnemen.  De toernooi- en recreatiecommissie organiseert ook jaarlijks een aantal gezelligheidstoernooien en nodigt u hiervoor uit. Daarnaast kunt u ook in een team worden opgenomen en competitiewedstrijden spelen.
 
Ledenadministratie:
Voor alle informatie met betrekking tot het lidmaatschap kunt u contact opnemen met de ledenadministratie
 
Tennislessen
Op het tennispark kunt u individueel of in groepsverband ook tennislessen volgen. De tennisschool van Mark van der Haven geeft deze lessen. Meer informatie vindt u op de site van de tennisschool: http://www.tennisschoolmarkvanderhaven.nl 
 
Het bestuur van TV Evergreen hoopt dat u zich snel thuis zult voelen bij onze vereniging.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis

KVK-nummer

24339674