Evergreen Clubcompetitie (inschrijving open)

De inschrijving staat open voor de Clubcompetitie.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de 7e outdoor versie van de Evergreen Clubcompetitie. Ieder jaar starten we in de 2e helft van september met de Evergreen Club Competitie. Ieder lid van 15 jaar en ouder kan hier aan meedoen. Of je nu starter of ervaren bent, dat maakt niets uit. We spelen op elke niveau.

Inschrijven kan alleen via een email naar [email protected] en niet mondeling of via whatsapp. Ook als je vorig jaar meespeelde, moet je je toch even opnieuw aanmelden. Het maximum aantal deelnemers op beide avonden is 54. Vol is echt Vol. Bij de inschrijvingen hebben de deelnemers van vorige versie een pre.

Meld je nu gelijk aan!
Vermeld in je email:

  • Naam
  • telefoonnummer ·        
  • spelen op: Maandag- en/of Donderdagavond · 
  • Je verhinderingen 

Elke week wordt er op maandag- en donderdagavond gespeeld. Ben je verhinderd op een avond, geen probleem. Indien we het vroeg genoeg weten, dan proberen we er rekening mee te houden in het speelschema. Mocht je ingedeeld zijn en kan je niet, dan regelt de organisatie iemand uit je poule als vervanger.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden er maximaal 3 rondes gespeeld per avond. De eerste ronde start om 19.30, de tweede om 20.30 en de laatste ronde start om 21.30. Er wordt gespeeld in dubbels. Elke wedstrijd heb je een andere partner.

Poule-indeling
Iedereen wordt ingedeeld in poules van 8 of 9 spelers. In een poule speel je 7 wedstrijden, verdeeld over 7 weken. Na deze 7 wedstrijden wordt de stand opgemaakt. De beste 3 spelers promoveren en de laatste 3 degraderen. Binnen een paar dagen ontvang je dan een nieuw schema en beginnen we aan een nieuwe periode.

Kosten deelname.

Voor je deelname aan de wintercompetitie op maandag- of donderdagavond vragen wij een bijdrage van € 10,= per periode van 7 wedstrijden. Voor dit bedrag speel je wekelijks met nieuwe ballen, zullen er regelmatig hapjes worden geserveerd, brandt het licht op de banen en is de kantine warm. Bijna elk jaar hebben we op maandag en op donderdag minimaal 3 periodes (van 7 wedstrijden) gespeeld.  

Betaling bijdrage gaat sinds dit jaar per incasso.
Evergreen streeft ernaar om alle contributies te incasseren. De kosten van deelname aan de wintercompetitie willen we ook gaan incasseren. Dat maakt het voor ons en voor jou een stuk makkelijker.

Betaal je je contributie nog niet via incasso? In de bijlage staat hoe je dit kan regelen

Bereikbaarheid organisatie
Met vragen kunt je ons bereiken via [email protected].  Tijdens de competitie maken we voor snelle communicatie gebruik van (een groeps) whatsapp. Reageer a.u.b. niet via de groepsapp anders ziet iedereen je reactie.

Je kan de organisatie bereiken via 06 24 90 12 46.
Evergreen Clubcompetitie
Rene, Poul, Peter, Cynthia, Geert  en Richard

Contributie voortaan automatisch betalen.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis

KVK-nummer

24339674