Tennisles

De tennislessen op ons tennispark worden verzorgd door de tennisleraren van Smash Tennis & Padel. Voor zowel de beginnende tennisser als de gevorderde tennisser, van jong tot oud, van privé tot groepsles, er zijn vele mogelijkheden. 
 
 
Bij Smash werken ze met tennislessen met een reeks van 13 weken, met een start in maart en september. In de winter en zomer, worden er ook korte lesreeksen van 7 weken aangeboden. Tussentijds instromen? Stuur dan gerust een mail naar Smash en men kijkt graag met jou naar de mogelijkheden. 
 
Jeugd
Voor de jeugd werken we met een all-in pakket. Voor een vast per maand van € 31,95, heel veel tennisplezier!
- 2 keer in de week tennisles
- Competitie
- Activiteiten
- Vrij spelen
 
Kom gerust een keer (gratis) mee doen. Wanneer de proefles bepaalt, is er een mogelijkheid om een proefmaand af te nemen. Hierin kun je een maand lang kijken of tennis wat voor jou is. Na de proefmaand beslis je of je lid wordt van de vereniging. 
 
Acties senioren
Voor senioren hebben wij ook regelmatig leuke combinatie aanbiedingen van tennisles en een lidmaatschap. Vraag bij de tennisleraar gerust naar de mogelijkheden. 
 
Contact
Vragen over de tennislessen? Neem dan gerust contact op met Smash.  Meer informatie over de tennisschool vind je via deze link. 
Voor tennis mail naar: [email protected]
Voor padel mail naar: [email protected]
 
 
 
 
 
 
Competitie Kids_Groen.pdf Competitie Kids_Oranje.pdf Competitie Kids_Rood.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis

KVK-nummer

24339674