Inschrijving bardiensten 2024 staat open

24 december 2023


Het eind van 2023 komt al snel in zicht wat betekent dat we al weer druk in de weer zijn met het bardienstrooster voor het nieuwe jaar. Afgelopen jaar hebben we, mede dankzij jullie medewerking, alle bardiensten kunnen invullen! Dat kwam ook doordat de bardiensten tijdens de onderlinge Clubcompetitie ingevuld worden door de deelnemers van deze competitie.Daarom is besloten om dit ook in 2024 te doen.  

Voor alle duidelijkheid nog eens de regels omtrent de bardiensten:

 • Ieder lid van 18 jaar(op 1 jan 2024) of ouder dient bardiensten te draaien
 • Ieder lid tussen de 70 en 80 jaar(op 1 jan 2024) dient minimaal 1 bardienst in te plannen.
 • Ieder lid boven de 80 jaar (op 1 januari 2024) is vrijgesteld voor het draaien van bardiensten
 • Ieder lid tussen de 18 en 70 jaar dient minimaal 7 punten aan bardiensten in te plannen, waarbij:
  • Een ingeplande dienst op een doordeweekse avond gelijk staat aan 2 punten
  • Een ingeplande dienst in het weekend (vrijdagavond, zaterdag of zondag) gelijk staat aan 3 punten

Bardiensten afkopen
Leden hebben de mogelijkheid om één of meerdere bardiensten af te kopen á € 40,- per bardienst. Dit horen we graag aan het begin van het jaar, zodat we dit administratief kunnen verwerken. NB. Leden die na september 2023 lid zijn geworden, hoeven in 2024 nog geen bardienst te draaien.  

Daarnaast willen we jullie nogmaals attent maken op de overige afspraken omtrent de bardiensten:

 • Bij verhindering moet je zelf de bardienst zien te ruilen. Dit moet doorgegeven worden aan de barcie door een e-mail te sturen naar [email protected] of door een berichtje via whatsapp. Dan kunnen wij dit aanpassen in het barschema i.v.m. het sleuteladres.
 • Wanneer het echt niet lukt om te ruilen, geef dit dan minimaal 4 dagen van te voren door. Wij zoeken dan vervanging. Je ontvangt dan een tikkie: € 40,- per bardienst (afkoop) -        Wordt er op het laatste moment afgebeld, omdat je bijvoorbeeld ziek bent, ook dan volgt te allen tijde een tikkie van € 40,-.
 • Heb je de sleutels van de kantine voor de bardienst reeds in bezit, dan graag afleveren bij Peter de Labije of Nathalie de Snaijer. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op en we zoeken naar een passende oplossing om de sleutels naar het juiste adres te krijgen.  

Iva-certificaat
Voordat je bardienst mag draaien, moet je een IVA certificaat halen. Mocht je deze nog niet hebben behaald dan moet je hiervoor een e-learning over Verantwoord  alcohol schenken volgen en deze afsluiten met een online toetst. Je vindt deze e-learning en toets op http://www.nocnsf.nl/IVA  Het certificaat dat je na de toets ontvangt, moet je naar de barcommissie mailen [email protected], zodat wij deze kunnen verwerken in de administratie.  

Inschrijven bardienst
Via de Club-app kun je jezelf inschrijven voor de bardiensten door naar het “club menu” te gaan en daar op “Diensten” te klikken. Alle data waarop nog een bardienst nodig is, verschijnen dan in beeld. Je klikt op de open dienst en je hebt jezelf ingeschreven voor die dienst.

Voordat je dienst plaatsvindt, krijg je via de mail nog een paar herinneringen en ontvang je de sleutels van het clubhuis via de bardienst van de dag ervoor. Het sleuteladres voor de volgende bardienst staat in het mailtje wat je 1 dag voor je bardienst ontvangt.
Mocht je nu per ongeluk op een verkeerde datum geklikt hebben, geef dit dan door aan de barcie zodat we deze voor je kunnen verwijderen en schrijf je dan in op de juiste datum.  

We hopen op een mooi seizoen in 2024 waarin de bar weer volledig bezet zal zijn!  

Met sportieve groet,
Peter de Labije, 06-48324945
Nathalie de Snaijer, 06-23699652  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 51339458

Clubhuis Tennisvereniging Evergreen

Dr. Albert Schweitzerdreef 437
3146 AP Maassluis

KVK-nummer

24339674